Me olemme Silent Pros

Olemme mukana turvallisuuden kehittämisessä ja turvallisemman yhteiskunnan luomisessa. Tuomme pöytään omat kokemuksemme, näkemyksemme ja taitomme siten, että jokainen voi niistä parhaiten oppia ja kehittyä. Yksilökeskeinen ja käytännönläheinen lähestymistapa takaa parhaan lopputuloksen.

Lari Nieminen & Kim Lagerroos

Lari Nieminen & Kim Lagerroos

Kim Lagerroos

Kim on Silent Pros perustajajäsen ja kouluttaja. Hänellä on pitkä kokemus järjestyspoliisina, poliisin voimankäytön ja hätäensiavun kouluttajana, poliisikoiranohjaajana, sekä vaativien tilanteiden erikoisryhmän operaattorina. Kim toimii myös Armament Systems & Procedures (ASP) -kouluttajien kouluttajana. ASP tunnetaan parhaiten teleskooppipatukoiden valmistajana.

  • Järjestyspoliisi 13 vuotta

  • 10 vuotta poliisin vaativien tilanteiden ryhmässä

  • yli 20 vuotta kamppailulajeja

Lari Nieminen

Lari on Silent Pros perustajajäsen ja kouluttaja. Hänellä on kahdentoista vuoden kokemus järjestyspoliisin työstä, poliisin voimankäytön ja hätäensiavun kouluttamisesta, sekä vaativien tilanteiden erikoisryhmän operaattorin tehtävistä lääkintämiehenä.

  • Järjestyspoliisi 12 vuotta

  • 10 vuotta poliisin vaativien tilanteiden ryhmässä

  • Tradenomi (AMK) turvallisuus ja riskienhallinta


Arvolupaus

Koulutuksemme on käytännönläheistä ja se nostaa koulutettavien motivaatiota, valppautta ja taitoja tarkoituksena valmistaa koulutettavat välttämään, väistämään ja kohtaamaan uhkaavat tilanteet. Tähtäämme yritysten yksilöllisten turvallisuustarpeiden saavuttamiseen henkilökunnan kouluttamisen kautta.

Sinä turvana

Turvallisuus on monia asioita, mutta tärkeimpänä niistä olet sinä itse. Olet turvana itsellesi, läheisillesi ja työympäristöllesi. Joskus olet ainoa, joka voi vaikuttaa ilmaantuvaan uhkaan. Ilman yksilön motivaatiota ja osaamista mitkään turvallisuusjärjestelmät eivät ole kovinkaan tehokkaita. Motivoituneiden yksiöiden avulla saavutetaan myös yrityksen kokonaisturvallisuus.